Registrera dig här!

Sverige

Hej och varmt välkommen till oss på PersonalExpressen!

PersonalExpressen rekryterar och bemannar med professionell, ambitiös och jordnära personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de jobbsökande vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra jobbsökande. Känner du att du passar in i ovanstående beskrivning har du kommit rätt - enklare än så kunde det inte vara!

PersonalExpressen är i första hand ett konsultföretag som förmedlar kortare visstidsanställningar och timanställningar hos våra kunder men många som får jobb genom oss blir även senare rekryterade till fasta tjänster antingen internt hos oss eller direkt hos någon av våra kunder där man varit på uppdrag. På så vis är PersonalExpressen en mycket bra första väg ut på arbetsmarknaden för vissa. Samtidigt är vi ett perfekt alternativ för den något mer seniora personen på arbetsmarknaden som vill njuta av friheten det innebär att som fristående konsult kunna arbeta fritt och enbart tacka ja till de uppdrag man själv känner att man vill ha!

När du registrerat dig själv och ditt CV i vår databas över jobbsökande kommer vi att kontakta dig om vi tror att vi har något spännande jobb åt dig som matchar dig och din profil. Du kommer då i första hand att få ett personligt samtal med oss där vi lyssnar in dina förväntningar på vilken typ av jobb du i första hand är intresserad av samt presenterar hur vi ser på vägen framåt tillsammans baserat på dina önskemål - vi är experter på att hitta lösningar på jobbmatchningsmarknaden!

Det kan också komma att bli aktuellt med en personlig intervju hos oss innan vi presenterar dig för någon av våra kunder.

PersonalExpressen gör även en rad saker mer än att bara förmedla jobb såsom att anordna konsultträffar, sommarfester, after-works och andra roliga evenemang för dig som arbetar som konsult genom oss.

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %