Senior konsultchef inom IT på tillväxtbolag med huvudkontor högst upp i Hötorgsskrapan närmast Sergels Torg!

Stockholm
Ansök senast: 2023-12-31

Hej och hjärtligt välkommen till att bli PersonalExpressens nya seniora konsultchef inom IT!

PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet entreprenörslett företag som just nu är inne i en mycket stark tillväxtfas med hög lönsamhet där vi mer än femdubblat vår omsättning (och vinst) under det senaste året. Vi har två affärsområden inom företaget – det ena fokuserar på skolan, sjukvården och omsorgen och det andra fokuserar på IT och ingenjörer. Det är inom det sistnämnda affärsområdet vi nu söker dig som med din gedigna erfarenhet av branschen, tillsammans med det nätverk av både konsulter och kunder du tar med dig in i vårt företag, ger oss den extraskjuts på vår tillväxtresa som vi söker.

Vi arbetar idag primärt med det offentliga som kund och har i tider av stundande lågkonjuktur ett unikt bra och slagkraftigt läge att ta marknadsandelar i relation till andra konsultföretag i branschen som är mer inriktade mot det privata näringslivet - detta då vår kundbas är säkrad genom de avtal vi har för flera år framöver.

Vi kommer att ge dig som börjar hos oss som senior konsultchef inom IT alla förutsättningar du behöver för att lyckas väl tillsammans med oss. Detta inkluderar en engagerad och stöttande företagsledning som är på plats i det dagliga arbetet, en upphandlingschef som hjälper affärsområdet inom IT med de ramavtal vi behöver, samt en fullt ut fungerande centraladministration som avlastar dig med de administrativa arbetsuppgifter som du behöver stöd i - allt för att du ska få kunna fokusera fullt ut på att rekrytera, matcha och sälja dina konsulter ut till kund.

Företagsledningen på PersonalExpressen har gedigen erfarenhet av att lyckosamt bygga tillväxtbolag tidigare inom andra branscher och hela organisationen präglas av en stark vilja att lyckas tillsammans gentemot högt uppsatta mål. En kärnvärdering hos oss, för att lyckas med våra gemensamma projekt och mål, är att alla i ledande positioner på företaget kompenseras väl för sina insatser kopplade till företagets tillväxt och framgång. Även om du inte är delägare hos oss kommer vår bonusmodell snabbt att få dig att känna dig som en. Kärnan i bolagets affärsidé är att samla de mest erfarna, drivna och ambitiösa medarbetarna i landet under ett och samma tak för att sedan ge dem både de ekonomiska incitament och de organisatoriska förutsättningar de behöver för att lyckas fullt ut i såväl i sina yrkesliv som i sina privatliv. Vi är passionerade, dedikerade och vi växer ständigt genom att vi på daglig basis tillsammans utmanar våra föreställningar kring vad som är realistiskt och uppnåbart.

Du som söker tjänsten som konsultchef

Först och främst söker vi dig som har en unik förmåga att skapa entusiasm och arbetsglädje runtomkring dig både i ditt eget liv och på din arbetsplats. Du har en outtröttlig passion för att lyckas med ditt jobb och ser det som en integrerad del av din personlighet att ge service gentemot kollegor, kunder, konsulter och andra samarbetspartners i absoluta världsklass. Detta är även den största gemensamma nämnaren för samtliga dina blivande kollegor som arbetar hos oss idag.

Du som får tjänsten hos oss har vidare jobbat minst ett par år inom IT-branschen som konsultsäljare, konsultchef, konsultrekryterare eller haft liknande roller där du arbetat såväl med rekrytering av IT-konsulter som med försäljning av IT-konsulter. Du ska även ha ett stort nationellt nätverk bestående av seniora IT-konsulter samt ett stort nationellt nätverk av kunder och kontakter som du tar med dig in till oss.

Vi ser framför oss att du som söker dig in till hos oss har arbetat på ett större företag inom konsultbranschen under en längre tid men nu har tröttnat på att du inte blir sedd, kompenserad eller uppskattad utifrån allt det du bidrar med. Här tror vi att vi kan vara den perfekta arbetsgivaren för dig i din lust att få en ny utmaning samtidigt som du får profitera på allt det arbete du redan lagt ner på dig själv och på din karriär sedan tidigare.

Vår arbetsplats och företagskultur

PersonalExpressen har sitt huvudkontor högst upp i Hötorgsskrapan närmast Sergels Torg på våning 18. Det är här din tjänst kommer att utgå ifrån. Utöver detta har företaget kontor i centrala Göteborg i World Trade Center.

Vi vet vad vi vill och vi har en tydlig plan för hur vi ska nå dit genom kvalitativt arbete grundat i tydliga metoder och processer samt en generell servicenivå gentemot våra kunder och konsulter som håller högsta klass.

Det centrala i vår företagskultur är att alla vi som jobbar på PersonalExpressen brinner för att göra samhället bättre genom att få människorna som bor i det att må bättre. Vi är utpräglade humanister med starka värderingar kopplat till människors lika värde, jämställdhet, jämlikhet samt andra stora frågor som berör oss alla på jorden. Därför känns det självklart för oss att arbeta med konsultbemanning just inom de områden som vi anser har störst positiv påverkan på människors välmående såsom sjukvården, skolan, omsorgen och automatisering/digitalisering av tungt och tråkigt arbete i t.ex. riksdagen, på regeringen, i utrikesdepartementet eller på andra svenska myndigheter (som utgör våra största kunder inom IT med de ramavtal vi har).

Vi ser vårt företagande som en unik möjlighet att kunna påverka det stora genom det lilla. Delar du dessa värderingar samt vår passion kring att få finnas till för de kunder och människor som behöver oss som mest kommer du att trivas utmärkt tillsammans med oss såväl yrkesmässigt som privat.

Välkommen att söka tjänsten som senior konsultchef hos oss på PersonalExpressen redan idag!

Tror du att vi kan komma att bli perfekta för varandra? I så fall ser vi fram emot din ansökan och förhoppningsvis även ett mycket långt och mycket glädjefyllt samarbete ihop där dina ambitioner för ditt eget yrkesliv får känna att de hittat hem!

Kontaktperson

Oliver Thomson

oliver.thomson@personalexpressen.se

08- 128 555 01

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %