Jobba på bemanning inom omsorgen med oss på PersonalExpressen

Alla orter

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!

Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Har du även utbildat dig eller arbetat inom vården tidigare? Bra - då har du kommit rätt!

På PersonalExpressen erbjuder vi jobb på bemanning inom en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Vi samarbetar med dagliga verksamheter för barn och unga, gruppboenden, LSS-boenden, äldreboenden, hemtjänster, HVB-hem samt andra sorters gruppboenden med såväl daglig verksamhet som helgverksamhet.

Vi erbjuder därmed jobb på dagtid, kvällar, nätter och helger - allt efter vad som passar just dig och vi finns runtomkring i hela landet!

Det är givetvis meriterande om du som söker in till oss har tidigare erfarenhet av att jobba inom omsorgen i någon form men vi ser det också som en stor samhällsnytta att kunna hjälpa dig som vill prova på det mycket givande arbetet att jobba med andra människor! På så vis kan vi både hjälpa dig som är ny med att få ditt första extrajobb inom branschen samtidigt som vi kan hjälpa dig att få det tillhörande stöd och den vägledning du behöver för att klara det väl.

Vi värdesätter alla typer av bakgrunder då vi vet att olika perspektiv berikar tillvaron för alla - såväl privat som yrkesmässigt på den arbetsplats dit man kommer!

Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

----------------------------------------------------------------

Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går utmärkt att ha studier eller andra jobb vid sidan av. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt extrajobb på dina egna villkor. Sen är det också vanligt att våra kunder erbjuder en fast anställning direkt till de vikarier som de tycker om som kommer ut på bemanning genom oss så detta kan också vara ett perfekt sätt att få prova på olika jobb och arbetsplatser innan man bestämmer sig för var man vill arbeta mer permanent framöver.

PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Vårt hjärta klappar för att vara där vi behövs - på riktigt - och göra skillnad i människors vardag. Känner du likadant kommer du att passa utmärkt tillsammans med oss!

Återigen hjärtlig välkommen till oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson

Rasmus Östlund

rasmus.ostlund@personalexpressen.se

0812855500

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %