Legitimerad sjuksköterska sökes för uppdrag på sjukhus i Västmanland!

Sverige

Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta på fartfyllt och trevligt sjukhus i Västmanland?

Just nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på sjukhus i Västerås och Fagersta!

Västerås är känt för att vara en av Sveriges absolut äldsta städer med vackra gränder, små personliga butiker och en hel del puls.

I Fager­s­ta finns både vack­er natur och väl­be­va­rade miljöer värda att besö­ka. Det finns med andra ord inte bara arbetsrelaterade anledningar till att hjälpa oss med dessa uppdrag, det finns även möljigheter för fina privata upplevelser under uppdragstiden! Välj ditt schema helt själv och passa på att samtidigt utforska dessa dolda pärlor i mellersta Sverige!

Vi söker även efter dig som bor på annan ort men som har möjlighet att flytta under uppdragstiden. Behöver du tillfällig bostad så hjälper vi dig att både hitta ett boende samt står för boendekostnaderna under uppdragstiden!

Mer om PersonalExpressen

PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.

PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag kort och gott och det är vi stolta över!

Hos oss får du en alldeles egen konsultchef som finns där för dig genom hela uppdraget men också inför framtida möjligheter!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att höras och hoppas på ett långt och givande samarbete framöver!


Kontaktperson

Nina Ghassemi

nina.ghassemi@personalexpressen.se

0812855500

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %